Μαγνητική ο Καρακατσάνης

Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας ο Πλάτων Καρακατσάνης - εβγαλε μέρος του προγράμματος ο Κώστας Χατζής.

[googlead][/googlead]

Ο υπερβάλλων ζήλος φαίνεται πως κόστισε στον Πλάτωνα Καρακατσάνη. Μετά την απουσία του από το ματς με τον Πανσερραϊκό ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισα ανέβασε ρυθμούς και φάνηκε έτοιμος για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (25/11, 15:00), ωστόσο έμελλε να αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης (23/11).

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο ίδιο σημείο (στον τένοντα μεταξύ γάμπας και δικεφάλου), οπότε υπό το φόβο της υποτροπής ο Καρακατσάνης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Τέθηκε ωστόσο νοκ άουτ για το ματς με την Αναγέννηση.

Αντίθετα, ο Κώστας Χατζής έβγαλε σχεδόν το μισό πρόγραμμα της Πέμπτης και πλέον είναι θέμα του κόουτς Νίκου Θεοδοσιάδη το αν θα συμπεριλάβει τον έμπειρο παίκτη στην αποστολή.

Η αυριανή τελευταία προπόνηση (24/11), πάντως, περιλαμβάνει χαλάρωμα και θεωρείται ρίσκο να πάει ο Χατζής (που προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό) με μισή προπόνηση στην Καρδίτσα. Η απόφαση, ωστόσο, θα ληφθεί παραμονή του ματς.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep