Logo
Print this page

Παρελθόν ο Μίλιτς

Τη λύση της συνεργασίας με τον Αλεξάνταρ Μίλιτς ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λάρισας. 

[googlead][/googlead]

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αλεξάνταρ Μίλιτς από τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς την Τετάρτη (22/11) οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους. Ο Σέρβος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ωστόσο πρόλαβε να κάνει μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα και αυτές ως αλλαγή, ενώ επί των ημερών του Νίκου Θεοδοσιάδη ήταν μόνιμα εκτός αποστολής. Πάντως οι «κυανόλευκοι» στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο, εκ των οποίων ένα 90λεπτο και μία παρουσία 7 λεπτών. Στο πρωτάθλημα της Football League έπαιξε 10 λεπτά απέναντι στον Αχαρναϊκό και 3 κόντρα στη Βέροια. Απολογισμός, δηλαδή, 110 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάνταρ Μίλιτς... Ο Σέρβος επιθετικός ζήτησε για καθαρά οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του και η διοίκηση της λαρισινής ομάδας δεν είχε πάρει να του ικανοποιήσει το αίτημά του.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον Μίλιτς για την όποια προσφορά του, στο σύντομο όπως αποδείχθηκε, πέρασμα του, από την ομάδα μας, αλλά και για το ακέραιο του χαρακτήρα του και παράλληλα να του ευχηθεί τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του, με υγεία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 17:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr