«Πρόσθετος λόγος ένστασης»

Η έκδοση των δελτίων του Αχαρναϊκού πάσχει σύμφωνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Τους βαθμούς που έχασε στο γήπεδο έχει ζητήσει στα χαρτιά ο Απόλλων Λάρισας. Και, μάλιστα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επανέλαβε το αίτημά της την Τρίτη (14/11). Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, άλλωστε, είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας. Το FL News, το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, αλλά και τον πρόσθετο λόγο ένστασης που αναφέρουν ότι υπάρχει στη θεσσαλική ομάδα...

Ο νομικός, Δημήτρης Καρπετόπουλος προσκόμισε εξουσιοδότηση της ΠΑΕ και ζήτησε αναβολή, λέγοντας ότι ο συνεργάτης του, Χάρης Γρηγορίου είχε ατύχημα στη Λάρισα και δεν μπορούσε να παραστεί. Ωστόσο, ανέφερε: «Υπάρχει και ένας πρόσθετος λόγος ένστασης κατά του κύρους του αγώνα. Θεωρούμε ότι η έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με τον Αχαρναϊκό πάσχει, γιατί αυτά δεν υπογράφονται από νόμιμο εκπρόσωπο της ΠΑΕ»!

Η ΕΠΟ, βέβαια, για να προχώρησε στην έκδοση των δελτίων προφανώς και αυτά έφεραν την υπογραφή του προέδρου, αλλά στον Απόλλωνα Λάρισας υποστηρίζουν πως αυτός δεν είχε τυπικά το δικαίωμα της νόμιμης εκπροσώπησης στην ΠΑΕ, η οποία «έτρεχε» με προσωρινή διοίκηση. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στις 21 Νοεμβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους το αίτημα του Απόλλωνα να χάσει ο Αχαρναϊκός το ματς στα χαρτιά και να πάρουν οι «κυανόλευκοι» το τρίποντο θα είχε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει αποδεκτό εάν η ΠΑΕ είχε προσβάλει τον ορισμό του αγώνα όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Κάτι που, όπως είναι γνωστό, δεν έκανε παρότι η ομάδα του Μενιδίου δεν είχε πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 00:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep