Κούρτογλου αντί Μαργαρίτη

Ο Κώστας Μαργαρίτης Ο Κώστας Μαργαρίτης

Νέος γυμναστής στον Απόλλωνα Λάρισας ο Αλέξανδρος Κούρτογλου- Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον απερχόμενο, Κώστα Μαργαρίτη. 

[googlead][/googlead]

«Αλλαγή σκυτάλης» στην θέση του γυμναστή στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου να διαδέχεται τον Κώστα Μαργαρίτη. Μάλιστα για τον τελευταίο οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον γυμναστή κ. Κώστα Μαργαρίτη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, καθώς και για την εν γένει προσφορά του, από την θέση του γυμναστή, στην άνοδο του συλλόγου μας, στην Football League. Άνθρωπος με σπάνιο ήθος ο Κώστας θα παραμείνει για πάντα φίλος μας και εύχομαστε να έχει την υγεία του και ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Από σήμερα Τρίτη (14/11) καθήκοντα γυμναστή στην ΠΑΕ Απόλλων αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, ο κ. Αλέξανδρος Κούρτογλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep