Logo
Print this page

«Τους βαθμούς πίσω»

Με αφορμή την αποβολή του Αχαρναϊκού, ο Απόλλων Λάρισας ζητάει να πάρει το «τρίποντο» που έχασε στην πρεμιέρα από τους Μενιδιάτες, ενώ αναμένεται να καταθέσει αίτημα για εκ νέου αναβολή της εκδίκαση της ένσταση για το συγκεκριμένο ματς. 

[googlead][/googlead]

Η αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα, απομένει τα τυπικό μέρος, έχει προκαλέσει οργή στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» με επίσημη τοποθέτησή τους την Τρίτη (14/11) ζήτησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το μεταξύ τους ματς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου είχαν ηττηθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μόλις πριν από λίγα λεπτά της ώρας, σήμερα Τρίτη (14/11) ο Αχαρναϊκός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Football League. Γιατί τον χρησιμοποίησαν παράτυπα από την αρχή, ενώ ήξεραν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ανταποκριθεί οικονομικά, παρά τις τόσες παρατάσεις που του έδωσαν; Απαιτούμε όπως θα πάρουν όλες οι ομάδες και εμείς τους βαθμούς πίσω!!!»

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλοί έχουν καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του συγκεκριμένου αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσουν εκ νέου αναβολή της εκδίκασης που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης (14/11).

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 15:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr