«Συμφωνώ με την απόφαση»

Ο εκ των βασικών χορηγών του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Τσόγιας συμφώνησε με την απομάκρυνση του Σάκη Θεοδοσιάδη.

[googlead][/googlead]

Υπέρ της απόφασης για αλλαγή προπονητή τάχθηκε και ο εκ των βασικών χορηγών του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Τσόγιας, μετά τη βαριά ήττα 0-7 από την ΑΕΚ στο κύπελλο.

Η ΠΑΕ μάλιστα ανέβασε το μήνυμά του στην επίσημη σελίδα της στο Facebook περίπου μία ώρα, αφότου ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον κόουτς Σάκη Θεοδοσιάδη (τα μεσάνυχτα της Τετάρτης).

«Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων και στηρίζω την ομάδα με σκοπό την όσο καλύτερη παρουσία μας στην συνέχεια τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Κύπελλο. Πάμε όλοι μαζί για το καλύτερο για τον Απόλλωνα μας».

Η συγνώμη που ήταν προάγγελος εξελίξεων

Εν τω μεταξύ, προάγγελο για τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη αποτέλεσε η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Λαρισαίους φιλάθλους για την αθρόα προσέλευση τους, στο στάδιο Αλκαζάρ για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Παράλληλα θέλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη για την απαράδεκτη αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, που δεν συνάδει ούτε στην φιλοσοφία της διοίκησης, ούτε στους στόχους που έχουμε θέσει.

Να είναι όλοι βέβαιοι ότι έχουμε επίγνωση των καταστάσεων και ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορά παρόμοια εμφάνιση.

Γιατί ο Απόλλωνας Λάρισας έχει και ήθος και κύρος και ιστορία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Εκ της διοικήσεως της
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ»

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep