«Προκαλεί εκνευρισμό...»

Αρνητική η νέα μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης και αναφέρθηκε στην απόφαση μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος. Τη χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη που προκαλεί εκνευρισμό σε όλους, ενώ παράλληλα μίλησε για την προσεχή σεζόν, τον Άρη και τον στόχο της ομάδας του.

Για την αναβολή έναρξης:

«Είναι μια εξέλιξη αρνητική για εμάς. Δεν είναι ό,τι το καλύτερο ο τρόπος που λειτουργεί η Football League και έχει επιφέρει έναν εκνευρισμό σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την κατηγορία».

Για το πρόσφατο φιλικό με τον Άρη:

«Για εμάς ήταν ένα ωφέλιμο παιχνίδι απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Είδαμε τη συμπεριφορά της ομάδας μας. Πιστεύω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε αρκετά και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η λειτουργία μας ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο και μόνο οφέλη είχαμε».

Για τον Άρη και αν είναι καλύτερος από πέρυσι:

«Ο Άρης, επειδή τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα, είναι μια ομάδα πολύ σοβαρή. Έχει παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και έχουν κάνει πρωταθλητισμό σε αυτή. Είναι από τα μεγάλα φαβορί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Ποιες άλλες θα κυνηγήσουν αυτό τον στόχο;

«Θεωρητικά είναι ο ΟΦΗ που έχει πολύ καλή ομάδα, ο Απόλλων Πόντου που παρουσιάζεται ενισχυμένος και σοβαρός, τα Τρίκαλα που έχουν πολύ καλό ρόστερ. Αυτά είναι στη θεωρία. Η πράξη ενδεχομένως να είναι διαφορετική για όλες τις ομάδες».

Για τον στόχο του Απόλλωνα:

«Μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά φτάσουμε».

Τι πρωτάθλημα θα δούμε σε σχέση με πέρυσι;

«Ευελπιστώ ότι θα έχουμε καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες είναι πιο συγκροτημένες και πιο οργανωμένες. Έχουν δημιουργηθεί αξιόλογα ρόστερ. Η μόνη ανησυχία μου είναι αν παρουσιαστούν προβλήματα, όπως πέρυσι, κυρίως οικονομικά. Εάν δεν υπάρξουν, επειδή πέφτουν και πολλές ομάδες, θα είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep