«Θα έμενα μέχρι να σταματήσω»

Ο Πασχάλης Βουτσιάς Ο Πασχάλης Βουτσιάς

Ο Πασχάλης Βουτσιάς αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Άρη αλλά και στην ομάδα του, τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Για την «μεγάλη του αγάπη», τον Άρη αλλά και την τωρινή του ομάδα , τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο Πασχάλης Βουτσιάς στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο επιθετικός των Θεσσαλών τόνισε ότι ο Άρης πλέον είναι καθαρά ομάδα Β Εθνικής και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ, υποστήριξε ότι εάν ήταν στο χέρι του θα έμενε στον Άρη μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Απόλλωνα Λάρισας: «Είμαστε μια ομάδα νεοφώτιστη έχουμε βάλει σωστές βάσεις για να πετύχουμε φέτος και δε θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι διαφορετικός από πέρυσι. Είναι καθαρά ομάδα Β εθνικής και θα παράγει και θα προσφέρει θέαμα όταν του δοθεί η ευκαιρία. Το ρόστερ της ομάδας πέρυσι δεν αντικατόπτριζε ομάδα Β Εθνική αφού οι περισσότεροι παίκτες είχαν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής: «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Στηρίζεται στο γκολ, στη στημένη φάση και τη σκοπιμότητα».

Για τον εάν θα ήθελε να είναι στον Άρη: «Η ζωή τα φέρνει έτσι ώστε να παίρνει ο καθένας το δρόμο του. Εάν μπορούσα θα έμενα στον Άρη μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνεις πως είναι να ζεις σε μια μεγάλη ομάδα».

Τέλος τόνισε: «Ο Άρης έχει βάλει σωστές βάσεις. Το περσινό πάθημα έχει μάθημα για τη φετινή πορεία και εύκολα ή δύσκολα θα είναι στη Σούπερ Λιγκ. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep