«Ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης

Ευχαριστημένος παρά την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από τον Άρη εμφανίστηκε ο Σακης Θεοδοσιάδης. 

[googlead][/googlead]

Η ήττα από τον Άρη στο φιλικό του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν στάθηκε ικανή να... χαλάσει την εικόνα του Σάκη Θεοδοσιάδη για την ομάδα του. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των "κυανόλευκων", τόνισε ότι τους έλειψε μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την βεβαιότητα πως θα εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική και στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι 8 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες έδειξαν έτοιμες. Ευελπιστούμε την Κυριακή να ξεκινήσουμε, να μπούμε σε μια κανονικότητα. Ήταν ένα παιχνίδι ωφέλιμο και για τις δύο ομάδες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διαχείριση του παιχνιδιού, και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Θα έλεγα σήμερα πως χωρίς να υποτιμήσω την νίκη του Άρη, το μοναδικό που μας έλειψε ήταν το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και δυστυχώς από ένα ατομικό λάθος και μια στημένη φάση χάσαμε το παιχνίδι. Δεν στέκομαι σε αυτό. Στέκομαι στο γεγονός ότι η ομάδα μου φάνηκε αντάξια κόντρα σε έναν τέτοιον αντίπαλο. Και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Άρη τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές σε έναν μήνα. Έχω πει ότι είναι μια σοβαρή, στιβαρή ομάδα που έχει παίκτες που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία, μπορούν να κάνουν την διαφορά και να οδηγήσουν τον Άρη στην παραπάνω κατηγορία».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FLNEWS

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep