Κλείνει Βουτσιά, Λαμπρόπουλο!

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών.

Οι μεταγραφές στον Απόλλωνα Λάρισας δεν ολοκληρώθηκαν. Οι Θεσσαλοί στην αυλαία της καλοκαιρικής περιόδου στοχεύουν στην περαιτέρω ενίσχυσή τους και επιδιώκουν ως το βράδυ να κλείσουν δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία στη Football League. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, ενώ οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τον Πασχάλη Βουτσιά!

Ο 29χρονος μέσος, Λαμπρόπουλος αποχώρησε πρόσφατα από την ΑΕΛ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΟΦΗ, Κέρκυρας, Παναχαϊκής, Θύελλας Πατρών. Σε επαγγελματικό επίπεδο μετρά 244 συμμετοχές και 26 τέρματα σε Α', Β', Γ' Εθνική, Κύπελλο, ενώ έχει και 4 παρουσίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τους «βυσσινί».

Σε ό,τι αφορά στον 27χρονο, Βουτσιά, την περσινή σεζόν έπαιξε σε Άρη και Αγροτικό Αστέρα. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Βατανιακό, Ηρακλή, Πανσερραϊκό. Στην καριέρα του μετρά 87 συμμετοχές και 8 γκολ στη Football League και 16 ματς με 1 τέρμα στη Super League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep