«Να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης,  μιλά για την παρουσία της ομάδας του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας

Οι δυσκολίες της κλήρωσης της φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, ήταν δεδομένες για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς οι νεοφώτιστοι στην Stoiximan.gr Football League, καλούνται να αντιμετωπίσουν την περσινή φιναλίστ του θεσμού, ΑΕΚ, την Λαμία, καθώς επίσης και την Καλλιθέα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σάκης Θεοδοσιάδης, χαρακτήρισε ιστορικές τις στιγμές που ζει η ομάδα του, προσθέτοντας πως στόχο του είναι να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει τις  πιθανότητες που τις αναλογούν.

Αναλυτικά:

«Η κλήρωση του κυπέλλου έίναι η πρώτη καλή αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε όλοι πόσο σημαντική ήταν για τον Απόλλωνα Λάρισας η άνοδος στην Football League και πόσο ιστορική είναι για τον σύλλογο η σεζόν που ξεκινάει.

Να 'στε βέβαιοι πως θα αντιμετωπίσουμε κι αυτά τα ματς σοβαρά και θα δώσουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες.

Θέλω να δω την ομάδα μου άκρως ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια και θα δουλέψουμε πολύ γι' αυτό μαζί με τους παίκτες μου.

Ελπίζω φυσικά όταν έρθει η ώρα να έχουμε και την ανταπόκριση του κόσμου, την οποία θα πασχίζουμε να κερδίζουμε όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις μας.»

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep