Logo
Print this page

Ήττα στο πρώτο

Με 3-1 έχασε ο Απόλλων Λάρισας στο πρώτο του φιλικό κόντρα στον Αήττητο Σπάτων.

Περισσότερο για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας θα μπορούσε να μελετηθεί το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Αήττητο Σπάτων το Σάββατο (05/08) στο Καρπενήσι.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που χρησιμοποίησε συνολικά 23 παίκτες, είδε την ομάδα του να σκοράρει με τον Γιάννη Κολοβό στο 67ο λεπτό, αλλά και να χάνει επίσης σωρεία ευκαιριών. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Λύγκος (δύο) και Φαρινόλα.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης Ι., Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Τσέπας, Σκαφιδάς, Γκούμας, Λύγκος, Φαρινόλα, Νικλητσιώτης. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι Λέτσος, Αρκουμάνης, Τζάκσον, Ηρακλής, Μπότσης, Κρητικός, Σείτι, Κατσικογιάννης, Γεωργίου, Λαζάρου, Κυριακού.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (α΄ ημίχρονο): Φιρινίδης (30 Παιτέρης - 60΄ Κραβαρίτης), Σάββας, Καμπέρης, Ιορδανίδης, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Συράκος. Στο β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Ε., Ανδρέου Ι., Χατζής Λούκας, Σουλίδης, Σαχινίδης, Μαυριάς, Κολοβός.

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 21:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr