Επέστρεψε ο Θεοδοσιάδης

Προχωρούν τα μεταγραφικά στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται από την Παρασκευή (14/07) ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του και άμεσα σήκωσε μανίκια, καθώς είναι σε εξέλιξη η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ανανεώσεις από το ήδη υπάρχον δυναμικό έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι ιθύνοντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στις νέες προσθήκες, που θα βοηθήσουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια στη Football League.

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/07) θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή (21/07), ενώ στις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν για τον Απόλλωνα Λάρισας με την πρώτη προπόνηση.

Άμεσα θα προχωρήσουν επομένως και τα μεταγραφικά με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν ότι θα υπάρχουν εξελίξεις μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και εντός Σαββατοκύριακου.

Ο Κώστας Χατζής, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αγροτικό Αστέρα, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Απόλλωνα και θα είναι από τις πρώτες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν.

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep