Logo
Print this page

Τρεις ενεργοποιήσεις, δύο πρόστιμα

Οι αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου και αθλητικού δικαστή για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τις αναμενόμενες ενεργοποιήσεις ποινών σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε η ΕΠΟ την Πέμπτη (03/06). Πρόκειται για τις αιτήσεις των Γιώργου Βασιλειάδη, Δημήτρη Κοσμίδη και Μιχάλη Μπαστακού. Όλοι τους θα πρέπει να εξοφληθούν πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Δημητρίου Κοσμίδη του Βίκτωρα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 37/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., συνολικού ποσού 2.607,33 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 80/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Μιχάλη Μπαστακού του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 20/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., συνολικού ποσού 5.927,56 ευρώ, πλέον νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 81/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την 50/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεωργίου Βασιλειάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

«Καμπάνες» από τον αθλητικό δικαστή

Ο αθλητικός δικαστής παράλληλα τιμώρησε με βαρύ πρόστιμο τον Απόλλωνα Λάρισας για τη συμπεριφορά των Τάσου Δαγκλή, Βαγγέλη Δοξόπουλου στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με 7.000 πρόστιμο. Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

«ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΔΑΓΚΛΗ ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δυο μήνες και χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου δυο χιλιάδων (2,.000) ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΔΟΞΟΠΟΥΛΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες και χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιούνιος 2021 19:07
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr