«Θα χάσει τον ύπνο του...»

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συζήτηση τριών αιτήσεων ενεργοποίησης ποινών κατά του Απόλλωνα Λάρισας.

Αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας περιμένουν τρεις ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, ακόμα και αν αυτές εκδοθούν άμεσα, οι Θεσσαλοί δεν κινδυνεύουν, γιατί το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται. Την ευθύνη, πάντως, έχει η ΕΠΟ όπως ανέφερε στην εκδίκαση της Τρίτης (11/05) ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Βασιλειάδη.

«Όταν η ΕΠΟ κάνει ένα μήνα να προσδιορίζει υποθέσεις, τότε οι ποδοσφαιριστές θα χάνουν τα λεφτά τους», ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο Μανώλης Αλαφραγκής ενώπιον του προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου και συνέχισε: «Και σήμερα να εκδώσετε απόφαση, το πρωτάθλημα τελειώνει. Ο ποδσοφαιριστής θα χάσει τον ύπνο του το καλοκαίρι αν η ομάδα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο για να πληρωθεί. Αυτό ισχύει για όλες τις προσφυγές της Super League 2».

Από την ΠΑΕ ανέφεραν ότι του χρόνου ο Απόλλων Λάρισας θα είναι στη Super League 2 και μεταφέρθηκε ότι γίνεται προσπάθεια εξόφλησης. Εκτός του Βασιλειάδη συζητήθηκαν τα αιτήματα ενεργοποίησης ποινών και των Απόστολου Κούλπα, Μάριου Κωστούλα.

Last modified onΠέμπτη, 13 Μάιος 2021 11:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep