Απόλλων Πόντου στον... αυτόματο

Ερήμην της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου εκδικάστηκε το αίτημα ενεργοποίησης ποινών του Τάσου Δημητριάδη.

Στη Football League έχει δηλώσει συμμετοχή, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, ο Απόλλων Πόντου. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που με τις κινήσεις της διοίκησής της έφτασε να διασυρθεί πέρυσι στη Super League 2, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός (πλαστή ενημερότητα, αφαιρέσεις βαθμών, ήττες στα χαρτιά κτλ.).

Η λίγκα υποστηρίζει ότι οι Κοκκινόμαυροι έχουν δηλώσει έδρα, όμως τα στελέχη της αποφεύγουν να πουν ποια είναι αυτή. Συν τις άλλοις η ομάδα της Καλαμαριάς που εκπροσωπείται από τον β' αντιπρόεδρο του ΔΣ, Μπάμπη Σταμούλη (άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Αχαρναϊκού και μετέπειτα εκπρόσωπο των Τρικάλων) δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία, δεν έχει ποδοσφαιριστές και, φυσικά, γήπεδο. 

Ψιλά γράμματα, λοιπόν, αποτελεί η νέα ενεργοποίηση ποινών σε βάρος της ΠΑΕ που θα ανακοινωθεί άμεσα από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τη Δευτέρα (12/10) συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ το σχετικό αίτημα του Τάσου Δημητριάδη. Οι Κοκκινόμαυροι ποτέ δεν έχουν εκπροσωπηθεί σε παρόμοιες υποθέσεις, αλλά το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι πάντα κάποια χείρα βοηθείας εμφανίζεται για να τους κρατήσει στη ζωή με σωληνάκια.

Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι η παρουσία ομάδων που οι διοικούντες αυτών τις μετέτρεψαν σε «φαντάσματα», θα βελτιώσει το προϊόν και θα οδηγήσει την ΕΡΤ και τον κάθε χορηγό να ανοίξουν την κάνουλα.

Last modified onΤρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep