Πόσοι θα ανέβουν από τη Football League; Ποιους Έλληνες προπονητές βολιδοσκόπησαν ομάδες της Κύπρου;

  • Ποιούς έλληνες προπονητές βολιδοσκόπησαν ομάδες της Κύπρου; Ποιά νεοφώτιστη κατάφερε ήδη να εκνευρίσει τον πρόεδρο Λεωνίδα; Ποιοί προπονητές έριξαν άκυρο στην Παναχαική; τι συνέβη με τους επενδυτές της Δόξας; πόσοι θα ανέβουν από τη Football League;
  • Αν κατάλαβα καλά, οι ομάδες της Football league ζήτησαν να μην πέσει καμία, να ανέβουν και οι 8 από τη Γ και μετά να κλαίνε όλοι μαζί για τα λεφτά που θα περιμένουν από τον κρατικό κορβανά. Πόσες θέλουν να ανέβουν δεν ξεκαθαρισαν, μάλλον για να μας κρατούνε σε αγωνία. Αν και ένα πουλάκι από αυτά που ακούνε πολλά μου σφύριξε πως η Λίγκα θα προτείνει να ανέβουν 4 στην πιο πάνω κατηγορία. 

Για να σας δώσω ένα πρόσφατο και ενδεικτικό παράδειγμα από αυτά που θα ζήσουμε λίαν συντόμως. Ο πρόεδρος Λεωνίδας δέχτηκε τηλεφώνημα από νεοφώτιστη ομάδα που στέφθηκε πρωταθλήτρια και βρίσκεται στη Μακεδονία. Μετά τα συγχαρίκια ξεκινάει ο νεοφώτιστος πρόεδρος να ζητάει, να γίνουν δύο όμιλοι (δηλαδή να ανέβει η ομάδα του στη Β) και να μάθει και τα λεφτά που θα πάρει από την ΕΡΤ γιατί αυτός δεν έχει να βάλει πολλά. Έξαλλος, μου μεταφέρουν οι πηγές μου, ο Λεωνίδας που αποπήρε το νεούδι πως λεφτα δεν υπάρχουν.

  • Και αφού λεφτα δεν υπάρχουν ας τους κρατήσουμε όλους σκεφτηκαν στη Football league και να τους κάνουμε ακόμη πιο πολλούς. Για το καλό του αθλήματος βεβαίως.
  • Την πόρτα του Γιάννη Πετράκη χτύπησαν στην Παναχαική αλλά εισέπραξαν ένα ευγενικό αλλά και μεγάλο όχι από τον κόουτς που περιμένει προτάσεις απο Superleague 1. Και την πόρτα του Τραιανού Δέλλα χτύπησαν οι Αχαιοί, αλλά και αυτή έκλεισε στο πι και φι. 
  • Η Νέα Σαλαμίνα δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη σε έλληνες τεχνικούς. Ήδη βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει θητεύσει με επιτυχία στην Κύπρο, αλλά και του Γιάννη Πετράκη. Στο παρελθόν η Νέα Σαλαμία έχει συνεργαστεί με Δημήτρη Καλαιτζίδη, Απόστολο Χαραλαμπίδη ενώ μέχρι πρότινος στον πάγκο της καθόταν ο Σάββας Πουρσαιτίδης. 
  • Τηλεφώνημα από επίδοξους επένδυτές έλαβαν στη Δόξα Δράμας. Οι ενδιαφερόμενοι παρουσιαστηκαν ως χρηματοδότες ιστορικής και "φονικής" ομάδας της Αθήνας. Κλείστηκε και δωμάτιο στο ξενοδοχείο Κούρος της Δράμας αλλα πάνω που περίμεναν οι Δραμινοί τους επενδυτές, οι τελευταίοι ενημέρωσαν ξαφνικά πως κάτι τους έτυχε. οι κακεντρεχείς λένε πως δεν τους έφτασαν τα λεφτά για τα διόδια για να φτάσουν μέχρι τη Δράμα. 

Αυτά για σήμερα και στο επανιδείν.

Ο Dirty talker

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάιος 2020 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep