Logo
Print this page

«Αυτοί έστησαν τον Απόλλωνα Πόντου!»

Σοβαρές καταγγελίες από τον Θεόφιλο Χατζηϊωαννίδη για «στήσιμο παιχνιδιών του Απόλλωνα Πόντου».

Ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα Πόντου και πρώην μάνατζερ, Θεόφιλος Χατζηϊωαννίδης, κατήγγειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ότι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι στήνουν αγώνες του Απόλλωνα Πόντου. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και επίθετα. Διαβάστε και ακούστε όσα ισχυρίστηκε ο Θεόφιλος Χατζηϊωαννίδης:

«Έχεις ξαναδεί τέτοιο στήσιμο εσύ; Αυτά τα παιδάκια 18-19-20 χρονών πώς κέρδιζαν στο ημίχρονο 1-0 και σε 40 λεπτά δέχτηκαν έξι γκολ; Ξέρω κάτι παραπάνω. Ξέρω ποιοι το έστησαν και το προηγούμενο στον Πλατανιά. Δεν βγήκα τυχαία να μιλήσω. Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έστησαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Σιδηρόπουλος, Σταμπουλής και Ηλιάδης. Αυτή η τριάδα πατρονάρει την ομάδα της Καλαμαριάς. Αν το ξανακάνουν θα δώσω περισσότερα στοιχεία. Πείραξαν την ομάδα μου, το παιδί μου, την οικογένειά μου. Μιλάω για την Καλαμαριά. Αυτή η τριάδα πατρονάρει την ομάδα της Καλαμαριάς. Την πατρονάρει με τη βοήθεια του κόουτς. Ο κύριος που μιλούσε για ηθική για τον Μαρινάκη, για τα στημένα τα παιχνίδια. Ας μου κάνουν μήνυση. Εχω κάποια στοιχεία. Αυτή η τριάδα ασχολείται με αυτό το πράγμα. Ας με καλέσει ο εισαγγελέας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα δώσω στοιχεία για πολλούς. Σε αυτά τα τρία άτομα τους στέλνω μήνυμα, να φύγουν από την Καλαμαριά. Αν δεν το κάνουν, θα συνεχίσω. Αν συνεχίσουν, θα δώσω ονόματα και διευθύνσεις. Δεν έχουν καμία σχέση με τον Απόλλωνα. Ήρθαν, είδαν το πτώμα και θέλουν να κονομήσουν. Αυτή η τριάδα ήταν και στον Πλατανιά την προηγούμενη εβδομάδα. Στο γήπεδο. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Απόλλωνα. Αν δεν σταματήσουν να κυνηγάνε τον Απόλλωνα, θα πάω στον εισαγγελέα. Μπαίνουν στα αποδυτήρια, τους λένε θα χάνετε 2-0 στο 20λεπτο. Έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Μπαίνουν οι πρόεδροι στα στα αποδυτήρια και παίρνουν τα κινητά των παικτών. Λένε στους ποδοσφαιριστές να χάνουν στο 20' 2-0 και το ματς τελειώνει 2-0. Πολλούς από αυτούς τους καλείται και στα ραδιόφωνά σας. Τους λένε: Ελάτε εδώ, θα κάνουμε τρία παιχνίδια και θα πάρεις τα λεφτά σου. Αυτά δεν είναι κρυφά, απλά δεν μπορείτε να τα πείτε. Είναι άφραγκοι. Πώς ζουν αυτές οι ομάδες; Από το στοίχημα. Είναι δυνατόν ο προπονητής να μην τα βλέπει αυτά; Τι είναι χθεσινός; Σε πέντε λεπτά να φάνε τρία γκολ;

Στο πρώτο ημίχρονο τα Γιάννενα πού ήταν; Δεν ήταν στο γήπεδο; Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η Καλαμαριά είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, στην παραπάνω κατηγορία γίνονται χειρότερα. Πολλές βαλίτσες. Εγώ λέω ότι ο Καλαϊτζίδης ξέρει. Αυτός από που θα ζήσει; Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου. Αν ασχοληθούν ξανά με την ομάδα του, η επόμενη κίνησή μου θα είναι αυτή. Την αγαπώ την ομάδα μου. Ούτε Μαρινάκης είμαι, ούτε Σαββίδης. Με έναν όμιλο Ποντίων, με πολλά ποντιακά σωματεία θα τρέχαμε την ομάδα. Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Δεν συμβιβάστηκα ποτέ στη ζωή μου. Αυτά τα τρία ονόματα τυχαία τα είπα; Ή τα άκουσα στο καφενείο και τα είπα; Ταξίδεψαν κάτω αυτοί οι τρεις. Θα τα δούμε όλα. Να πάνε να βρουν άλλη ομάδα».

Media

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 20:16
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr