«Δύσκολα κλείνουν οι οικονομικές τρύπες»

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μίλησε για την κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης, δήμαρχος Καλαμαριάς, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 για τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα Πόντου. Συγκεκριμένα, είπε:

«Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για τον Απόλλωνα, αρχικά να φέρουμε σε συνεννόηση όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να επανέλθει η κανονικότητα στην ομάδα. Μιλήσαμε με τον Ερασιτέχνη, τους οπαδούς, ενώ είμαστε σε επικοινωνία και με τον κ. Καλαϊτζίδη, ο οποίος μας ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση. Ωστόσο, έχουμε κανονίσει μια επαφή μέσα στη μέρα μαζί του για να ενημερωθώ εκτενώς. Με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει και την απόσταση που υπάρχει υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο, είμαστε στην αρχή των διαβουλεύσεων».

Για το ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία: «Είναι μια οικονομική τρύπα και στις μέρες μας δύσκολα οι οικονομικές τρύπες κλείνουν. Ο μεγαλομέτοχος λέει ότι έβαλε δύο εκατομμύρια ευρώ, οι οπαδοί από την πλευρά τους λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και πρέπει να φύγει. Δεν ξέρω ποιες είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις. Είναι θέμα οικονομικής του διαχείρισης, μπορεί να μην του πει ούτε σε μένα».

Για την επαφή του με τον Ερασιτέχνη:
«Μου εξέφρασε την ανησυχία του και τις απόψεις του για το πώς λειτουργεί η ομάδα και το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί. Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες επαφή και ως δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του Απόλλωνα».

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep