Logo
Print this page

Συμπαράσταση στο αδιέξοδο...

Σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή της Δράμας, φιλοξενήθηκε (τηλεφωνικά) ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της Λίγκας, συμπαρίστανται στον Απόλλωνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το σημαντικό είναι ότι δήλωσε την πρόσθεση να προβεί σε ενέργειες ώστε οι “κοκκινόμαυροι” να βγουν από το αδιέξοδο. Εξήγησε, επίσης, την εκτίμησή του ότι εάν αποχωρούν οι ομάδες από το πρωτάθλημα πλήττεται το κύρος της Κατηγορίας και μειώνονται οι πιθανότητες να διεκδικήσει και την επόμενη σεζόν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στον Απόλλωνα δημιουργούν έντονο προβληματισμό και σε ορισμένες περιπτώσεις αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων του, οι οποίοι βλέπουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα.

Για να βγει ο Απόλλων από αυτό τοαδιέξοδο απαιτούνται χρήματα και ο μόνος τρόπος αυτή την στιγμή είναι η δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου. Όμως οι απαιτήσεις πρώην ποδοσφαιριστών μπορούν να μην επιτρέψουν στην Λίγκα να δώσει τα χρήματα της δόσης στην ΠΑΕ.

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 09:50
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr