Logo
Print this page

«Απαιτούμε 87.500 ευρώ»

Ο δικηγόρος Πάρης Ατλαμάζογλου μίλησε για το ποσό που διεκδικεί από τον Απόλλωνα Πόντου για τους πελάτες του.

Πρώην παίκτες του Απόλλωνα Πόντου διεκδικούν το ποσό των 87.500 ευρώ. Αυτό υποστήριξε στο Metropolis 95.5 ο δικηγόρος τους, Πάρης Ατλαμάζογλου. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει πλέον καμία διάθεση συμβιβασμού λόγω της στάσης της ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα.

Αρχικά είπε: «Το ποσό που διεκδικούμε από τον Απόλλωνα είναι 87.500 ευρώ. Θέλουμε ο Απόλλων να ζήσει, το θέμα είναι αν ο ίδιος ο Απόλλων θέλει να ζήσει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε καμία απόπειρα συμβιβασμού. Όταν είναι να κατατεθούν κάποια χρήματα, μόνο τότε μας παίρνουν τηλέφωνο. Στα δύο χρόνια που περιμένουμε να εισπράξουμε χρήματα, δείξαμε μεγάλη επιείκεια και το μόνο που λαμβάνουμε είναι κοροϊδία.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν οικογένειες και παιδιά και τα χρήματα τους οφείλονται εδώ και χρόνια. Έχουμε στα χέρια μας αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων. Επιδόθηκαν στον Απόλλωνα, τελεσιδίκησαν, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον Απόλλωνα και πλέον είναι η μοναδική ευκαιρία για να εισπράξουμε τα χρήματα».

Για τους λόγους που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια:
«Αν είχαμε αποφάσεις από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δεν θα μπορούσαμε να τις εκτελέσουμε. Δεν πήγαμε στα αθλητικά δικαστήρια, επειδή είχαμε συναλλαγματικές και είχαμε δικαίωμα να εκδώσουμε διαταγή πληρωμής. Την εκδώσαμε, την επιδώσαμε, έχουν τελεσιδικήσει οι αποφάσεις, αφού πέρασαν οι προθεσμίες μέσα στις οποίες θα μπορούσαν να προσβληθεί οι αποφάσεις και, πλέον, περιμένουμε τα χρήματα».

Για το αν είναι διατεθειμένοι έστω και την ύστατη ώρα για συμβιβασμό:
«Τώρα πια όχι. Στα δύο χρόνια που περιμένουμε δεν έχει γίνει ούτε ένα τηλέφωνο».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 17:30
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr