Υπό διάλυση ο Απόλλων Πόντου

Ο ένας παίκτης μετά τον άλλο φεύγουν από τον Απόλλωνα Πόντου. Μεγάλες ευθύνες της ΕΠΟ και της Λίγκας.

Το καλοκαίρι ο Απόλλων Πόντου τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών και με πρόστιμο 20.000 ευρώ. Η Κατερίνα Καλαϊτζίδου (πρόεδρο) τιμρωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ και με απαγόρευση να μετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο δώδεκα (12) μηνών. Όλα αυτά για το γεγονός ότι η ομάδα της Καλαμαριάς είχε πλαστή ενημερότητα. Οι κανονισμοί δεν τηρήθηκαν και ο Απόλλων Πόντου κατέβηκε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, παρότι παλαιότερα σε αντίστοιχη περίπτωση Ιωνικός και Τρίκαλα αποβλήθηκαν.

Είναι ευθύνη της επιτροπής δεοντολογίας που επέτρεψε στους Πόντιους να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ενώ μερίδιο έχει και η λίγκα και ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος που άφησαν τους «κοκκινόμαυρους» να παίξουν. 

Ο ένας παίκτης μετά τον άλλο, αυτές τις μέρες, αποχωρούν. Την αρχή έκαναν οι Γεωργιάδης και Σαμαράς. Μπρίτο και Καλαϊτζίδης συμφώνησαν να παίξουν στην Τρίγλια, ενώ φευγάτοι είναι και οι Θεολόγου, Χασομέρης, Πολίτης, Πουρτουλίδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν όπως όλα δείχνουν και οι Τσουμάνης, Δόρης και Δαλιανόπουλος.

Μ' αυτά και μ' αυτά, είναι απορίας άξιον πώς θα μπορέσει να κατέβει ο Απόλλων στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 με τα Χανιά. Ο τεχνικός Δημήτρης Καλαϊτζίδης διαρρέει πως θα αποκτηθούν νέοι παίκτες για να επανδρωθεί το αγωνιστικό τμήμα, αλλά το ερώτημα είναι πώς θα γίνει αυτό όταν δεν έχει κατατεθεί εγγυητική, ενώ παράλληλα η ΠΑΕ δεν είναι ενήμερη φορολογικά και ασφαλιστικά; Μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 09:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep