«Ευθύνες των πολιτικών»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τα έριξε στην Πολιτεία για την κατάσταση του Απόλλωνα Πόντου.

Μετά την όγδοη ήττα σε εννέα παιχνίδια, από την Παναχαϊκή με 0-3 αυτή τη φορά, ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ανέφερε:

«Σε ό,τι αφορά τον Απόλλωνα Πόντου, η σημερινή του αγωνιστική κατάσταση έχει λόγους και αιτίες. Είναι η ανακολουθία των πολιτικών στις εξαγγελίες που έχουν καταθέσει και στα χαρτιά που έχουν υπογράψει, διότι ο δικός μας αγωνιστικός σχεδιασμός βασίζεται σε οικογενειάρχες με πολλές ανάγκες. Θα μπορούσα να γίνονται εξαιρετικοί αγώνες αν ο Απόλλων ήταν στα αγωνιστικά επίπεδα του πρόσφατου παρελθόντος. Δεν βρίσκω και κανέναν πολιτικό να πάρει την ευθύνη. Τον Απόλλωνa θα τον παραλάβουν από εκεί που τον πήραν οι μέτοχοι, στα πρόθυρα του τοπικού έβαλαν οι άνθρωποι χρήματα και τον έκαναν ανταγωνιστικό».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας:
«Εμείς αυτή την εβδομάδα δεν κάναμε καμία ουσιαστική προπόνηση, το ότι συμμετέχουν είναι για τους κόπους τους παρελθόντος. Ηταν ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες, από μία παράλειψή μας ευτύχησε να προηγηθεί ο αντίπαλος. Το να κερδίζαμε από το πρώτο ημίχρονο δεν θα ήταν άδικο».

Για το αν θα έχει πρόβλημα συγκρότησης ομάδας ο Απόλλωνας στη συνέχεια μετά την αποχώρηση Σαμαρά-Γεωργιάδη:
«Μέχρι τις μεταγραφές δεν θα έχουμε πρόβλημα συγκρότησης ομάδας, τα παιδιά είναι πρόθυμα για να υποστηρίξουν την ομάδα».

Για το μέλλον της ομάδας:
«Κάποιοι χρηματοδότησαν την ΠΑΕ, όσο μου επιτρέπεται να τους επηρεάσω, εκεί θα παραδοθεί στο σημείο από εκεί που παρελήφθη, εκτός αν έρθει ένας άνθρωπος να την πάει κάπου καλύτερα, πληρώνοντας το κόστος που είχαν οι μέτοχοι. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε να κρατήσουμε τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές αλλά μέχρι τον Γενάρη δεν θα έχουμε θέμα για να παίζει η ομάδα. Δώρο ο Απόλλωνας δεν θα γίνει σε κανέναν».

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep