«Στα χέρια κανενός μυστήριου ο Απόλλων»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δήλωσε ότι δεν θα δοθεί δωρεάν σε κανέναν μυστήριο ο Απόλλων Πόντου.

Μετά την ήττα (0-2) από τον Πλατανιά, ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση σε κανενός μυστήριου να πέσει στα χέρια ο Απόλλων. Η ομάδα ήταν υπό διάλυση πριν αναλάβουμε, αλλά εμείς την κρατήσαμε όρθια. Όλοι γνωρίζουμε ότι σ' αυτό το πρόβλημα μάς έβαλαν οι πολιτικοί με τις αποφάσεις που πήραν. Μας έβαλαν οικονομικά μέσα. Κανείς απ' αυτούς που δημιούργησε αυτό το πρόβλημα στις ομάδες δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε πώς θα μαζέψουμε βαθμούς. Αν δεν πάρουν οι μέτοχοι τα λεφτά που έδωσαν πίσω τα τρία τελευταία χρόνια δεν πρόκεται κανείς να πάρει τσάμπα τον Απόλλωνα. Σε καμία περίπτωση, αυτό το τονίζω. Και πέρυσι μόνο στα λόγια ήταν. Δεν είδαμε τίποτα στο τραπέζι. Κι αυτοί που ήρθαν σε κάποιες περιόδους, ήρθαν για άλλες δουλειές.

Όσο περνάει ο λόγος μου δεν θα αφήσω σ' άλλα χέρια τον Απόλλωνα. Δεν δίνεται δωρεάν σε κανέναν ο Απόλλων. Η ομάδα θα παραδοθεί απ' εκεί που παρελήφθη. Σ' εκείνη την αφετηρία. Διαφορετικά να έρθουν κάποιοι άνθρωποι που θα κάνουν την ομάδα καλύτερη στο μέλλον. Όσοι ήρθαν μέχρι στιγμής, ήθελαν μόνο να αρπάξουν λεφτά. Ο Απόλλων τώρα είναι στη Σούπερ Λιγκ 2. Έχουν δοθεί χρήματα αρκετά. Θα πρέπει να πάρουν ανταποδοτικά κάτι πίσω οι μέτοχοι. Στο τραπέζι δεν έπεσε ποτέ ούτε ευρώ. Όποιος θέλει, ας φέρει πρόταση στους μετόχους και να δοθούν χρήματα πάνω στο τραπέζι».

Για την αποχή των οργανωμένων οπαδών:
«30-50 άτομα είναι αυτοί που αγαπούν την ομάδα. Αυτοί είναι πάντα δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα φέτος. Αυτοί ήταν στις επιτυχίες κι αυτοί πρέπει να είναι και στις δύσκολες καταστάσεις».

Για το ματς:
«Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα έπρεπε να χάσουμε με 2-0. Από δικά μας λάθη ήρθαν και τα δυο γκολ του αντιπάλου. Δυστυχώς παρά την προσπάθειά μας δεν καταφέραμε ούτε να μειώσουμε, αλλά ούτε να διεκδικήσουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό είναι δεδομένο και το ξέρουμε. Όμως έχουμε στελέχη στην ομάδα που με την προσπάθεια που κάνουν πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας στη συνέχεια. Με την επιθυμία μπορούμε να επανέλθουμε και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Πρώτα πρέπει να σβήσουμε το -6 και μετά να προσθέσουμε βαθμούς.

Σε τέτοιες στιγμές ειναι δύσκολη πάντα η επόμενη μέρα. Όταν έχεις αυτά τα παιδιά που μόνο καλά δημιούργησαν στην ομάδα, δεν γίνεται να μην δεν τα εμπιστεύεσαι. Πρέπει να προσέξουμε όμως γιατί σήμερα δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία με δυο λάθη να προηγηθεί και να κυνηγάμε από νωρίς το σκορ. Αν ήμουν σε άλλη ομάδα, θα ήμουν ανήσυχος. Δεν είμαι τώρα στα καλά μου, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα δράσει ο αποδυτηριακός χώρος. Πρέπει όλοι να δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που λέω στα παιδιά είναι να ασχολείται ο καθένας με τον εαυτό του κι αυτό θα προστατέψει και την ομάδα. Μ' αυτό θα περπατήσουμε από εδώ και πέρα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep