Logo
Print this page

«Να βάλουμε τον γείτονα μπροστά στην εστία;»

Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά την ήττα του Απόλλωνα Πόντου στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Πόντου ηττήθηκε 4-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο τεχνικός του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Δεν έχουμε πλησιάσει φέτος τα αγωνιστικά μας στάνταρ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα στελέχη της ομάδας. Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και το επίπεδό μας. Είναι θέμα χρόνου να πλησιάσουμε τις αγωνιστικές μας επιδόσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που οι παραλείψεις μας την έκαναν να φαίνεται ακόμα καλύτερη.

Σε εμάς εναπόκειται να δουλέψουμε, να έχουμε βαθμολογικά οφέλη για να σβήσουμε τους μείον βαθμούς και ακολούθως να συγκεντρώσουμε άλλους, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Το ευτύχημα είναι ότι γνωριζόμαστε καλά, υπάρχει εμπιστοσύνη από μέρος μου προς τα παιδιά και άμεσα θα αποκτήσουμε βαθμούς. Το αν κλειστείς σε μία εστία για να έχεις πρόσκαιρα βαθμολογικά οφέλη, αυτό θα συμβεί 1-2 φορές. Έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο να εκπαιδευτείς σ' αυτά που θα δώσουν περισσότερα οφέλη. Να βάλουμε δύο πούλμαν και τον γείτονα μπροστά στην εστία; Σε βάθος χρόνου δεν θα έχουμε τίποτα».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 00:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr