«Βλέπουν, αλλά καταλογίζουν άλλα»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Ο Απόλλων Πόντου ηττήθηκε 0-1 από τη Δόξα Δράμας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε παράπονα από τον διαιτητή Τσοπουλίδη (Ξάνθης). Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Καλαμαριάς ανέφερε:

«Σε έναν κακό ποιοτικά αγώνα, ο Απόλλων βρέθηκε σε φάσεις εκτέλεσης, ακόμα και με ανυπεράσπιστη την αντίπαλη εστία. Δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, μπορούσαμε έστω και έτσι αλλά φεύγουμε χωρίς οφέλη. Από το πουθενά δώσαμε το δικαίωμα στη Δόξα να πετύχει το γκολ στο τέλος και να φύγει με τη νίκη. Είναι ενοχλητικό φαινόμενο για ακόμα μία φορά οι αποφάσεις των ανθρώπων που μετέχουν στο ματς για την απονομή δικαιοσύνης.

Άτομα που βλέπουν και καταλογίζουν άλλα. Στο 0-0 υπάρχει καταφανές πέναλτι για τον Απόλλωνα, στο 71΄ στον Πουρτουλίδη. Αν δινόταν υπέρ μας, ίσως είχε άλλη τύχη το παιχνίδι, ίσως όριζε το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν βλάβη στις ομάδες και να πληρώσουν το κόστος για τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων. Ποιος θα καλύψει αυτή τη βλάβη στις ομάδες; Εμείς μπήκαμε στο περσινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας ότι αν τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα, θα έχουμε συγκεκριμένα οικονομικά οφέλη. Κανείς στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.

Αντί να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον στην κατηγορία, θα τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα από ό,τι ήταν».

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep