«Δεν θα συμμετείχαμε...»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης δήλωσε ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα δήλωναν συμμετοχή στο πρωτάθλημα εάν δεν είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση.

Η Super League 2 δεν έπρεπε να κάνει βήμα πίσω σε ό,τι αφορά στα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Όπως ανέφερε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα του δεν επρόκειτο να δηλώσει συμμετοχή εάν δεν είχαν ανακοινωθεί τα ποσά που θα έπαιρνε η κάθε ΠΑΕ και είπε:

«Εκτίμησή μου είναι, ότι δεν είναι δική μας ευθύνη. Συμφωνήθηκε μεταξύ των κρατούντων, ΕΠΟ, πολιτείας, επιτετραμμένων της UEFA, να γίνει αναδιάρθρωση και να υπάρξει ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία. Συμφωνήθηκε να δοθούν κάποια χρήματα και αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δική μας ευθύνη που δεν συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Εμείς, ως Απόλλων Πόντου, δεν θα συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα την περίοδο 2018-2019 εάν δεν είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση και τα ποσά, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν να εξυγιάνουμε κατά ένα μέρος οικονομικά τις ομάδες μας και κατά δεύτερον, όπως είπα, να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ωφέλιμο στο ποδόσφαιρο.

Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω. Δεν έπρεπε να δεχθούμε καμία απολύτως μείωση του ποσού. Μας έβαλαν πέρυσι να επενδύσουμε περισσότερα χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ομάδες με αγωνιστική δυναμική, που θα μας επέτρεπε να μείνουμε μέσα στη δεκάδα την περσινή και έρχονται μετά να πουν ότι δεν ισχύει αυτό. Ποιος θα πληρώσει σε μας τη βλάβη που έχουμε υποστεί; Και σας καταθέτω και πάλι, ότι εμείς είχαμε αποφασίσει να μην συμμετέχει πέρυσι ο Απόλλων Πόντου στο πρωτάθλημα εάν δεν είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση με τα οικονομικά οφέλη τα οποία θα είχαμε. Άρα, η ελαχιστότητά μου καταθέτει την άποψή ότι δεν ευθυνόνται επουδενί οι ομάδες.

Δεν πρέπει να κάνουμε με τίποτα πίσω, γιατί με αυτή τη συμφωνία μπήκαμε στο πρωτάθλημα. Αλίμονο, αν ένα κράτος είναι ανακόλουθο σ’ αυτά που υπογράφει. Όλοι αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν και σας θυμίζω ότι σε όλες τις συνευρέσεις συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Football League, ο επιτετραμμένος της ΟΥΕΦΑ και ο Υφυπουργός αθλητισμού, συμφωνούσαν να γίνει η αναδιάρθρωση και οι ομάδες να πάρουν το συγκεκριμένο ποσό».

Πηγή: goalpost.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep