Πλαστή ενημερότητα ο Απόλλων (pic)!

Η Γενική Διεύθυνση Εισφορών άναψε... φωτιές στη Super League 2 και στον Απόλλωνα Πόντου.

Βόμβα στη Super League 2 από τη Γενική Διεύθυνση Εισφορών. Με έγγραφο που απέστειλε προς τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς ενημερώνει ότι η ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είναι πλαστή! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο που δημοσιοποιεί πρώτο το FL News: «Από τον έλεγχο εγκυρότητας των βεβαιώσεων ασφαλιστικής ενημερότητας που διενεργήθηκε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, δεν εντοπίστηκε η έκδοση βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας με αριθμό συστήματος.... και ημερομηνία έκδοσης 29/08/2019».

Εκτός αυτού αναφέρεται ότι «η προαναφερόμενη ανώνυμη εταιρεία, απώλεσε την ρύθμιση των οφειλών της σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4152/13».

Τι σημαίνει αυτό; Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφανθεί αν πράγματι υπάρχει πλαστογραφία. Το άρθρο 17 του Κώδικα Δεοντολογίας προβλέπει πρόστιμο 20-200.000 ευρώ και από ποινή αφαίρεσης έξι τουλάχιστον βαθμών έως και ποινή υποβιβασμού στην κατώτερη κατηγορία...

aplasto

Σημειώνεται ότι στην ΠΑΕ ανέφεραν ότι τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών έχουν εκδοθεί και δήλωναν άγνοια για το συγκεκριμένο έγγραφο.

Last modified onΤετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 17:45

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep