«Μεγαλύτερης αξίας...»

Ο Απόλλων Πόντου ξέφυγε από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στη 10άδα όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Πολύπλευρα ωφέλιμη χαρακτήρισε τη νίκη (1-0) του Απόλλωνα Πόντου στα Τρίκαλα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Απόλλων απέναντι στον ΑΟΤ, που κατά την εκτίμησή μου είναι επαρκώς στελεχωμένος, κατάφερε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με ελάχιστες εξαιρέσεις, με τη συνεχή κατοχή της μπάλας να ελέγχει και να ορίζει τον ρυθμό του αγώνα. Οι μοναδικές περιπτώσεις που φάνηκε επικίνδυνη η ομάδα των Τρικάλων ήταν όταν κάναμε αβίαστα λάθη.

Αυτή η νίκη είναι πολύπλευρα ωφέλιμη. Μας απομακρύνει από τις ομάδες που διεκδικούν να μπουν στη 10άδα. Έρχεται και λειτουργεί προσθετικά στην προηγούμενη. Αντιλαμβάνεστε ότι έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Εκείνο που πρέπει να εξάρω είναι το υψηλό επίπεδο προσπάθειας των ποδοσφαιριστών, την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά σε όλη τη διάρκεια και ήταν οφθαλμοφανές ότι έχουν υψηλό γνωστικό επίπεδο και επίπεδο ικανότητας να συνεργάζονται για να φτάνουν κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Εκεί είναι η αλήθεια ότι φτάσαμε σε λίγες φάσεις εκτέλεσης, γιατί οι συνεργασίες στο τελευταίο τρίτο δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Η γενική εικόνα είναι εξαιρετική στους περισσότερους τομείς. Γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep