Με 16άδα στα Χανιά

Ο Απόλλων Πόντου μεταβαίνει στα Χανιά με 16 ποδοσφαιριστές λόγω αδυναμίας εξασφάλισης επιπλέον εισιτηρίων.

Με μόλις 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (02/02) ο Απόλλων Πόντου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα απουσιών, όμως 18άδα δεν συμπληρώθηκε, γιατί η ΠΑΕ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει επιπλέον αεροπορικά εισιτήρια. Σε διαφορετική περίπτωση οι «κοκκινόμαυροι» θα έπρεπε να ταξιδέψουν ανά γκρουπ, οπότε προτιμήθηκε η δεύτερη λύση.

Εκτός πλάνων έμειναν ο τιμωρημένος Γεωργιάδης, οι τραυματίες Θεολόγου, Σαμαράς, Καλογέρης και οι Δαλιανόπουλος, Κύρκου, Λουφάκης, Δαμουλάκης.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Πολίτης, Αμαραντίδης, Πάτας, Αγτζίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Μπάμπης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Χασομέρης, Δημητριάδης, Βλάχος, Ολαϊτάν, Καλαϊτζίδης.

Η ΠΑΕ ανέφερε: «Την μοναδική προπόνηση πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Α.Ο.Χ. Κισσαμικό, έκανε σήμερα στο γήπεδό του ο Απόλλων. Βασικό αντικείμενο ήταν η εκπαίδευση στις φάσεις εκτέλεσης και στην τακτική συμπεριφορά που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί στον προσεχή αγώνα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι τραυματίες Καλογέρης και Σαμαράς, ενώ απών ήταν ο επίσης τραυματίας Θεολόγου.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αεροπορικώς πριν το μεσημέρι του Σαββάτου με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης και θα μεταβεί οδικώς στα Χανιά, όπου θα καταλύσει το βράδυ. Ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και στην επιστροφή, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα τα απαιτούμενα εισιτήρια προς και από τα Χανιά στις συγκεκριμένες ημερομηνίες».

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep