Πάτας στο κέντρο άμυνας

Ο Νίκος Πάτας μετακόμισε από τον Εργοτέλη στον Απόλλωνα Πόντου.

Τη συμφωνία του με τον κεντρικό αμυντικό Νίκο Πάτα που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/01) ο Απόλλων Πόντου. Ο 22χρονος είχε ζητήσει να αποδεσμευτεί για να ενισχύση τους «κοκκινόμαυρους» και η ΠΑΕ επισημοποίησε την ένταξή του στο ρόστερ, ώστε να καλύψει τα κενά των τραυματιών Σαμαρά, Θεολόγου. Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει πως ο Νίκος Πάτας είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, με την δυνατότητα να αγωνιστεί άμεσα όταν το κρίνει ο προπονητής μας. Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1997 στα Χανιά, έχει ύψος 1,87μ., αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, συνήθως, δε, στο κέντρο της.

Στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του Πλατανιά, στον Α.Ο. Χανιά, στον Α.Ο. Επισκοπή Ρεθύμνου, στην Καλλιθέα και από το καλοκαίρι του 2017 έως πρόσφατα στον Εργοτέλη. Επίσης έχει μια συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Νέων (U21), τον Μάρτιο του 2017 σε αγώνα της στην Πολωνία. Ευχή όλων μας αποτελεί να βλέπουμε το Νίκο υγιέστατο, να διαπρέπει με την φανέλα του Απόλλωνα και να ανεβάζει παράλληλα την δική του αξία».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep