Ξανά με το «8» ο Μπρίτο

Έτοιμος για την 4η θητεία του στον Απόλλωνα Πόντου ο Εντουάρδο Μπρίτο.

Η αποδέσμευσή του από τον Άρη Λεμεσού άνοιξε τον δρόμο, ώστε ο Απόλλων Πόντου να ανακοινώσει την επιστροφή του Εντουάρδο Μπρίτο. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος μέσος έπειτα από λίγους μήνες στην Κύπρο (18 συμμετοχές, 5 γκολ), γύρισε στην Καλαμαριά για την 4η θητεία του και πήρε τον ίδιο αριθμό που φορούσε πέρυσι, το «8». Νωρίτερα οι «κοκκινόμαυροι» είχαν ανακοινώσει τον 19χρονο μέσο, Πάρη Μπάμπη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στον Απόλλωνα επέστρεψε για να αγωνιστεί τέταρτη φορά ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος είχε αποχωρήσει προσωρινά το περασμένο καλοκαίρι κι αγωνίζονταν στον Άρη Λεμεσού. Θυμίζουμε πως είχε έλθει στην Ελλάδα την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 για λογαριασμό του Απόλλωνα, στον οποίο αγωνίστηκε και την σεζόν 2007 2008 (ενδιάμεσα έγινε ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και του Διαγόρα Ρόδου) για να ακολουθήσει η 9χρονη εντυπωσιακή θητεία του στον Ατρόμητο Αθηνών, πριν επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε το καλοκαίρι του 2017.

Ήταν κοινή βούληση της ομάδας μας και του «Έντυ» να ξαναφορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα που τόσο αγαπά και μάλιστα με τον αγαπημένο του αριθμό «8». Ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά όλων μας, να έχει την υγεία του και να συνεχίσει να κάνει μέσα στο γήπεδο αυτό που ξέρει πολύ καλά».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep