Με Χασομέρη ο Απόλλων

Ο Απόλλων Πόντου θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί του στις 7 αγωνιστικές απέναντι στη Σπάρτη.

Ένα αήττητο σερί έξι αγώνων μετρά ο Απόλλων Πόντου και την Κυριακή (27/01, 15:00) απέναντι στην αποδυναμωμένη Σπάρτη καλείται να δώσει συνέχεια στην αναρρίχησή του. Υπάρχουν προβλήματα για τον τεχνικό, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και ένα νέο πρόσωπο, ο νεοαποκτηθείς, Δημήτρης Χασομέρης.

Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γεωργιάδη και τους τραυματίες Καλογέρη, Θεολόγου, Σαμαρά, οπότε οι Πόντιοι θα εμφανιστούν με νέο δίδυμο στο κέντρο άμυνας. Εμπόδια υπήρξαν και στο τέλος της προετοιμασίας. Το ψύχος και η βροχή δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί το προπονητικό πρόγραμμα και οι «κοκκινόμαυροι» αρκέστηκαν σε ταχύτητες.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο, Πολίτη, Δαλιανόπουλο, Σουντουρά, Τσουμάνη, Κύρκου, Πουρτουλίδη, Λουφάκη, Κυβελίδη, Χασομέρη, Δημητριάδη, Αμαραντίδη, Αγτζίδη, Βλάχο, Δαμουλάκη, Καλαϊτζίδη, Ολαϊτάν.

Αγιασμός και ευχές

Η ΠΑΕ ενημέρωσε και για τον αγιασμό που τελέστηκε το Σάββατο (26/01) πριν την προπόνηση:

«Πριν την προπόνηση τελέσθηκε αγιασμός στα αποδυτήρια, εν όψει του νέου έτους, από τον πατήρ Κωνσταντίνο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Ο πατήρ Κωνσταντίνος νουθέτησε τους ποδοσφαιριστές μας να αθλούνται και να προσέχουν τον εαυτό τους διότι ανήκει πρωτίστως στον Θεό, συνιστώντας παράλληλα να είναι αγαπημένοι μεταξύ τους όχι μόνο στα πλαίσια της ομάδας, αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, καθώς έτσι θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά».

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep