«Όλοι περιμένουν την αναδιάρθρωση»

Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης μίλησε για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και τις θέσεις 2-10 που κυνηγούν όλοι. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης μίλησε για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και τις θέσεις 2-10 που κυνηγούν όλοι.

Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης μίλησε για τον «μεταβατικό» χαρακτήρα του πρωταθλήματος και τόνισε πως δεν πιστεύει πως αλλάζει το δίδυμο Βόλος – Κέρκυρα.

Στις αρετές που βγάζουν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχουν καλύτερο αγωνιστικό χώρο από ότι το γήπεδο της Καλαμαριάς στάθηκε ο Γιάννης Καλαϊτζίδης. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου μίλησε στο ραδιόφωνο του Metropolis. Οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα:

«Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αντιπαλότητα με τη Δόξα, ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, αν προσθέσουμε τον βαθμό στις τρεις προηγούμενες νίκες τότε δεν είναι αρνητικός ο βαθμός. Σταδιακά και με τις μεταγραφές που θα γίνουν μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:

«Είναι σε κακή κατάσταση, ειδικά με τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε εμείς ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου επιβαρύνθηκε το γήπεδο και φαίνεται το αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα εκτός έδρας δείχνουν το πως μπορούμε να παίξουμε καθώς σε καλύτερους αγωνιστικούς χώρους μπορούμε να δείξουμε τις αρετές μας».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος:

«Ο Βόλος έχει πάρει ένα προβάδισμα, η Κέρκυρα πιστεύω πως θα είναι αυτή που θα πάρει την 2η θέση. Όλες οι ομάδες θέλουν να είναι στην δεκάδα γιατί περιμένουν όλοι την αναδιάρθρωση».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα:

«Ο κόσμος πικράθηκε το καλοκαίρι, ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλους και εκτιμάει την προσπάθεια που γίνεται. Χθες υπήρχε ένας αρκετά μεγάλος αριθμός φιλάθλων στο γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep