«Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζιδης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Καλαϊτζιδης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για το ελλιπέστατο ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου και για την επικείμενη επιστροφή του Μπρίτο.

Για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ομάδα του απέναντι στην Δόξα Δράμας μίλησε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος παραδέχθηκε πως με βάση της απόδοση της δεν άξιζε το τρίποντο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Καλαμαριάς μετά το 0-0 με τους Μαυραετούς:

«Ο αγώνα ήταν κατώτερος ποιοτικά από ό,τι περιμέναμε και σημαντικό ρόλο σε αυτό είχε ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος. Οι λιγοστές φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν από λάθη των ποδοσφαιριστών. Σε μια συνεργασία μας, σε αυτή την κομπίνα στο φάουλ που κάναμε πιστεύω πως θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα υπέροχο τέρμα που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς που δεν έλεγα πως αξίζαμε με βάση την γενική μας εικόνα.

Αν πάρουμε, όμως, προσθετικά αυτό τον βαθμό που δεν μας ικανοποιεί από αυτό το ματς ως βαθμολογική συγκομιδή, θα δούμε πως είναι μια εξαιρετική συγκομιδή για μια ομάδα που μέχρι σήμερα έχει ελλιπέστατο ρόστερ. Προσθέσαμε τον Δημήτρη Χασομέρη, περιμένουμε από αύριο τον Μπρίτο και προχωράμε για να βάλουμε ακόμη δύο παιδιά μέσα στην ομάδα και να ενισχύσουμε πρωτίστως το δυναμικό μας και τους ποδοσφαιριστές που έκαναν όλη αυτή την προσπάθεια μέχρι σήμερα. Κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψει αυτή η αντιπαλότητα ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα.

Πιστεύω πως δεν ευθυνόμαστε σε τίποτε εμείς με το δικό μου σκεπτικό και νομίζω πως είναι δύο ιστορικά σωματεία που πρέπει να βρούμε τους τρόπους και τους δρόμους επειδή έχουμε περισσότερα που μπορεί να μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Καλή συνέχεια στην Δόξα Δράμας. Εμείς πρώτα ο Θεός, αν κερδίσουμε έξι βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες πιστεύω πως θα έχουμε μια εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή στην πορεία μας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αν αναλογιστεί κανείς κάτω από ποιες συνθήκες έχουν συλλεχθεί αυτοί».

Η ομάδα κατάφερε πάλι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Σημαίνει κάτι αυτό για εσάς;

«Δεν αποτελεί αυτοσκοπό αυτό. Θα έχετε διακρίνει στους αγώνες μας μέχρι τώρα πως δεν ψάξαμε τον τρόπο να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Η ομάδα θέλει να πετυχαίνει τέρματα και να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να γίνεται απειλητικός πολλές φορές. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία πετυχαίνουμε και το να μην δεχθούμε γκολ, ή να δεχόμαστε λίγες επιθέσεις. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αλλά το να περιορίζουμε τον αντίπαλο στους χώρους που να μην μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν είμαστε, όμως, ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε η καλύτερη ομάδα του κόσμου με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας να τα πετυχαίνει αυτά».

Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Λουφάκη;

«Είναι ένας 18χρονος που έχει να αγωνιστεί σε κανονική ομάδα από πέρυσι. Αυτή τη σεζόν είχε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στην Κ19. Δεν του χάρισε κανείς κάτι, το αξίζει και η συμμετοχή του είναι κατάκτηση, αφού δεν του έκανε κανείς δώρο. Είναι αναγνώριση των προσπαθειών του και αναγνώριση του επιπέδου της σημερινής του ικανότητας. Αυτό του αξίζει, αυτό παίρνει και άδικα βγήκε ως αλλαγή αφού αυτός που τον έβγαλε «αλλού έβλεπε» και έγινε για άλλους λόγους αφού ήταν από τους πλέον ωφέλιμους ποδοσφαιριστές μας στο ματς και οι λόγοι που βγήκε ήταν άλλοι και όχι καθαρά αξιοκρατικοί».

Εκτός από τον Μπρίτο περιμένετε άλλον ποδοσφαιριστή; 

«Θα περιμένουμε τον Μπρίτο, σύμφωνα με όσα έχουμε συννενοηθεί θα βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη. Χρειαζόμαστε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή ώστε να έχουμε ένα κανονικό ρόστερ, όχι γεμάτο. Πρέπει να υπολογίσουμε και τον Καλογέρη στις μεταγραφές, αφού δεν έχει αγωνιστεί παρά ελάχιστα μέχρι τώρα και φυσικά είναι μια λύση παραπάνω».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep