Με... φόρα για καρέ

Ο Δημήτρης Χασομέρης έμεινε εκτός αποστολής του Απόλλωνα Πόντου για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Δώρο για... Καλαϊτζίδη.

Περίοδο φόρμας διανύει ο Απόλλων Πόντου και θέλει να το αποδείξει την Κυριακή (20/01, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στη Δόξα Δράμας. Το παιχνίδι έχει πολλές ιδιαιτερότητες λόγω της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο και οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να κατακτήσουν το 4ο διαδοχικό τρίποντο. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι το ματς γίνεται ανήμερα των γενεθλίων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οπότε οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να του κάνουν δώρο την επικράτηση.

Ο τεχνικός της ομάδας της Καλαμαριάς άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Χασομέρη, όπως επίσης τους τραυματίες Σαμαρά, Καλογέρη και τον Σπόλιαριτς που έχει μπει στο περιθώριο μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Για πρώτη φορά εντός 18άδας το απόκτημα, Σπύρος Βλάχος.

Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Πολίτης, Γεωργιάδης, Δαλιανόπουλος, Σουντουρά, Τσουμάνης, Κύρκου, Πουρτουλίδης, Λουφάκης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης, Αμαραντίδης, Αγτζίδης, Βλάχος, Δαμουλάκης, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν.

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep