Επίσημα Χασομέρης

Ο Δημήτρης Χασομέρης ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου Ο Δημήτρης Χασομέρης ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Δημήτρη Χασομέρη από τον Απόλλωνα Πόντου. 

Από την στιγμή που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Απόλλωνα Πόντου και έτσι ο Δημήτρης Χασομέρης ανακοινώθηκε από την ομάδα της Καλαμαριάς. Ο 29χρονος επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από έξι μήνες στον «γηραιό». 

H ANAKOINΩΣΗ TOY AΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

«Ο Δημήτρης Χασομέρης επέστρεψε και θα αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας που τίμησε με την παρουσία του από τον Ιανουάριο του 2017, έως και τον Ιούνιο του 2018. Συμμετέχοντας στην εξαιρετική αγωνιστική περίοδο της ομάδας μας, η οποία αρχικά πέτυχε την άνοδο στην Football League και στην καλή παρουσία αυτής κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης αποτελεί προσωπικότητα που τυγχάνει πλήρους αποδοχής και επαγγελματία πολύπλευρα ωφέλιμο για την ομάδα. Επιθυμούμε και ευχόμαστε να είναι υγιής και η νέα του συνεργασία με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ να είναι εξίσου πετυχημένη».

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή (18/01) ο Λεωνίδας Κυβελίδης για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Απών ήταν ακόμα ο Λούκα Σπόλιαριτς, για την ποινή του οποίου η ΠΑΕ ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep