Logo
Print this page

«Νίκη με πολλά οφέλη»

Ωφέλιμη νίκη για τον Απόλλωνα σε μία δύσκολη έδρα Ωφέλιμη νίκη για τον Απόλλωνα σε μία δύσκολη έδρα

Ικανοποιημένος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με την εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Πόντου επί του Καραϊσκάκη με 2-0.

Ωφέλιμη χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τη νίκη του Απόλλωνα Πόντου επί του Καραϊσκάκη με 2-0, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του έλεγχε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μία ωφέλιμη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά έχουμε τους ίδιους στόχους και προερχόταν από συνεχή θετικά αποτελέσματα με την έλευση του νέου προπονητή.

Πάντως, το ρόστερ μας είναι πλημμελώς στελεχωμένο κι ελπίζω τη μεταγραφική περίοδο να εντάξουμε σ’ αυτό παίκτες που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε.

Επιπρόσθετο κέρδος η παρουσία του Λουφάκη, που είναι 20 χρονών κι είχε μόλις τρεις συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα. Εξαιρετική η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα. Σε αυτό το διάστημα ευτυχήσαμε να πετύχουμε το πρώτο τέρμα.

Ενώ φαινόταν ότι θα έχουμε ένα εξίσου καλό δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ατυχή στιγμή του Σαμαρά που μας αποπροσανατόλισε για λίγο, διότι είναι μία εξαιρετική μονάδα για μας, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ελέγξει για λίγο το ματς, χωρίς όμως να έχει κάποια τελική. Όταν επανήλθαμε, πετύχαμε το δεύτερο τέρμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Καραϊσκάκη, μία συμπαθέστατη ομάδα, που εκπροσωπεί έναν μεγάλο γεωγραφικό μέρος της χώρας μας».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 20:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr