Logo
Print this page

Ραντεβού με Καλαϊτζίδη

Ραντεβού με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη κάνουν οι υποψήφιοι στόχοι του Απόλλωνα Πόντου. Ραντεβού με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη κάνουν οι υποψήφιοι στόχοι του Απόλλωνα Πόντου.

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει προσωπική επικοινωνία με ποδοσφαιριστές που θέλει να... επιστρέψουν στην ομάδα.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου είναι από τα κομμάτια που έχουν απασχολήσει την ομάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου, αφού διαθέτει το πιο μικρό έμψυχο δυναμικό από κάθε άλλο σύλλογο της Football League. Οι δυνατότητες για ηχηρές μεταγραφές είναι ελάχιστες και φυσικά αυτό που επιθυμούν είναι να «επιστρέψουν» στον σύλλογο ποδοσφαιριστές που έχουν δουλέψει σε αυτές τις συνθήκες και γνωρίζουν τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

Η προσέγγιση περιπτώσεων είναι αρκετές, αλλά σίγουρα αυτές που ξεχωρίζουν σε πρώτο χρόνο είναι του Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος έχει ήδη κάνει επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και τον Δημήτρη Χασομέρη, ο οποίος βέβαια θα πρέπει να λύσει πρώτα το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή. Παράλληλα εξετάζουν και την υπόθεση του Γιώργου Γιαγκιόζη, ο οποίος είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Βέροια στο περσινό πρωτάθλημα της Football League, ενώ φέτος αγωνίστηκε ελάχιστα στον Αιγινιακό, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως αρκετές από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Απόλλωνα Πόντου θα κλείσουν άμεσα, αφού η ομάδα χρειάζεται ανάσες και λύσεις για τα 20 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.   

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 14:09
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr