«Πιάσαμε τον πρώτο στόχο»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για τον πρώτο στόχο του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος επιτεύχθηκε. ΠΗΓΗ:http://www.metrosport.gr Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για τον πρώτο στόχο του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος επιτεύχθηκε.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για την σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Πόντου και τους 11 βαθμούς που έφτασε η ομάδα του και ήταν η επιδίωξη τους για το τέλος του 2018.

Για την ποιότητα του Μάικλ Ολαϊτάν, αλλά και των αμυντικών της ομάδας που κράτησαν το μηδέν στην εστία τους μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας: 

«Εξαιρετικής σημασίας νίκη από βαθμολογικής απόψεως. Είχαμε στόχο 10-12 βαθμούς μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και είμαστε μέσα στο στόχο. Γνωρίζοντας βεβαίως πως είναι η ομάδα μας στο έμψυχο δυναμικό και αντιλαμβανόμενοι πως θα ανταποκριθεί απέναντι σε όποιον αντίπαλο αντιμετωπίσουμε. Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο πετύχαμε ένα όμορφο γκολ και μετά διαχειριστήκαμε το υπάρχων σκορ. Μας βοήθησαν οι γηπεδικές συνθήκες. Οι αμυντικοί μας ήταν καλοί και εκτιμώ ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς για να ολοκληρώσουμε θετικά το 1/3 του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά».  

Τι στόχοι υπάρχουν για το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα;

«Η προσπάθεια θα γίνει, αλλά δεν μπορούμε να κυνηγάμε δυο στόχους. Θα προσπαθήσουμε όμως να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και αν καταφέρουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».  

Ο τραυματισμός του Δημητριάδη είναι σοβαρός;

«Είναι ένα χτύπημα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση άμεσα».    

Για τη διαιτησία έχετε να πείτε κάτι; 

«Αν μπω να κρίνω κάθε φορά τους διαιτητές νομίζω δε θα κάνουμε τίποτα άλλο. Μια καλή φουρνιά διαιτητών ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ και άφησαν κενό πίσω. Πιστεύω έχουν έλλειψη γνώσης. Βλέπετε σε κάθε ματς αρκετούς προπονητές να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών».  

Ο Ολαϊτάν δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα; 

«Έχει επίπεδο ικανότητας ξεχωριστό και αυτό πρέπει να το δούμε σε περισσότερα ματς. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θέλει τον χρόνο του όμως. Δίνει τις μάχες του στην άμυνα και αγαπάει πολλά από τα παιδιά στην ομάδα μας».  

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα:

«Θέλουμε 5-6 στελέχη πρώτης γραμμής για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες. Έχουμε κλείσει σίγουρα τρεις παίκτες και είμαστε πολύ κοντά σε έναν ακόμα. Θα έχουμε και επιστροφές».

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep