«Καθαρό» το γκολ (pic)

Η τηλεοπτική επανάληψη αποδεικνύει ότι το γκολ του Απόλλωνα Πόντου σε βάρος του Ηροδότου δεν ήταν οφσάιντ. Μπαίνει χειρουργείο ο Καλογέρης.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Ηρόδοτος για το γκολ του Απόλλωνα Πόντου, όμως η αλήθεια είναι ότι η τηλεοπτική επανάληψη της φάσης δεν δικαιώνει τους Κρητικούς. Όταν ο Καλαϊτζίδης πασάρει στον Κυβελίδη, ο δεύτερος φεύγει από κανονική θέση και ακολούθως δίνει την ασίστ για το 0-1 στις καθυστερήσεις...

pondia

Οι «κοκκινόμαυροι» τόνωσαν το ηθικό τους με το πρώτο τρίποντο της σεζόν και πλέον προετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ο Δαμουλάκης συνέχισε ατομικό, όπως και ο Τσουμάνης, ενώ την Παρασκευή (23/11) αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Καλογέρης για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο. Εξέτισε ο Σουντουρά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η ΠΑΕ, τέλος, ευχαρίστησε την οικογένεια Καλπίδη για τη βοήθειά τους και ανέφερε: «Μια από τις οικογένειες γνήσιων Απολλωνιστών, ο κ. Σπύρος Καλπίδης και οι γιοί του Φώτης και Παναγιώτης, βρίσκουν πάντα τους τρόπους κι έχουν την προθυμία να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ τους ευχαριστεί θερμά για τις ανιδιοτελείς τους ενέργειες».

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep