Κερδίζουν χρόνο

Οι οπαδοί του Απόλλωνα Πόντου μάλλον θα περιμένουν αρκετές εβδομάδες ακόμη για να δουν την ομάδα τους σε επίσημο παιχνίδι στο γήπεδο. Οι οπαδοί του Απόλλωνα Πόντου μάλλον θα περιμένουν αρκετές εβδομάδες ακόμη για να δουν την ομάδα τους σε επίσημο παιχνίδι στο γήπεδο.

Ο Απόλλων Πόντου βλέπει με ...θετικό μάτι την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. 

Η αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος και η έλλειψη συμφωνίας με την ΕΡΤ για τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν έχουν επηρεάσει αρνητικά όλες τις ομάδες. Στον Απόλλωνα Πόντου κερδίζουν χρόνο, αλλά και λιγότερες υποχρεώσεις μέχρι την ανανέωση του ρόστερ τους. Οι Πόντιοι ξεκίνησαν προετοιμασία τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και χρειάζονται χρόνο για να δουλέψουν πάνω σε βασικά θέματα για να είναι έτοιμοι. Η απουσία επίσημων αγώνων δίνει την ευκαιρία στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να προχωρήσει στον τομέα της προετοιμασίας. 

Παράλληλα όσο καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος μειώνονται οι υποχρεώσεις και οι αγωνιστικές μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Έτσι, το μικρό ρόστερ σε αυτές τις συνθήκες μπορεί να αντέξει παραπάνω μέχρι την ενίσχυση τον Ιανουάριου. 

Ακόμη, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πόντου προσπαθούν να λύσουν τα θέματα των γηπέδων που θα γίνονται οι προπονήσεις, αφού με τέτοιες συνθήκες ήταν δύσκολο να ολοκληρωθούν άμεσα τα έργα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ενώ και οι άλλοι χώροι δεν είναι σε καλή κατάσταση. 

Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep