Περίπατο ο Απόλλων Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου στο πρώτο του ματς και χωρίς φιλικό έκανε περίπατο και προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Απόλλων Πόντου στο πρώτο του ματς και χωρίς φιλικό έκανε περίπατο και προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Καλαμαριάς επικράτησε με 5-1 του ΑΟ Καρδίας και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Απόλλων Πόντου μπορεί να ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δεύτερα (10/9) και να μην είχε δώσει ούτε ένα φιλικό για να βρεθούν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές, αλλά κατάφερε στην πρώτη του ουσιαστικά δοκιμή να πάρει εύκολα τη νίκη με 5-1 απέναντι στον ΑΟ Καρδίας και την πρόκριση στην φάση των ομίλων.  

Ο Νίκος Πουρτουλίδης ήταν εκείνος που άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου, με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο ΑΟ Καρδίας αντέδρασε και ισοφάρισε με τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σαλούκα, αλλά αυτός ο ενθουσιασμός κράτησε μόνο στα αποδυτήρια για 15 λεπτά, αφού στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κυβελίδης έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα και ο Πουρτουλίδης στο 48ο λεπτό έγραψε το 3-1. Οι Κυβελίδης (63’) και Τσουμάνης (78’) με πέναλτι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 5-1.

Στα αρνητικά, η κόκκινη κάρτα που είδε ο Καλογέρης. Χτύπησε τον Μελλίδη που του έκανε σκληρό μαρκάρισμα σε αντεπίθεση του Απόλλωνα Πόντου.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ  1-5

ΓΚΟΛ: 45’ Σαλούκας – 14’ Πουρτουλίδης, 46’ Κυβελλίδης, 48’ Πουρτουλίδης, 63’ Κυβελλίδης, 78’ πεν. Τσουμάνης    

ΚΟΚΚΙΝΗ: 73’ Καλογέρης  

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Αθανασίου, Ταχματζίδης, Αναγνώστης, Βασιλόπουλος, Φουτσίτζης, Τουρσίδης, Στ. Εμανουηλίδης, Νιζάμης (64’ Μελλίδης), Σαλούκας (79’ Ποντίκας), Μπλάτζιος, Θεολόγου (53’ Πεγκλής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης (50’ Τσουμάνης), Δημητριάδης (66’ Δαλιανόπουλος), Πουρτουλίδης (57’ Δανδουλάκης), Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης.

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep