Σουντουρά προς Καλαμαριά

Προχωρημένες επαφές του Απόλλωνα Πόντου με τον Ουσμάν Σουντουρά.

Λύσεις σε όλες τις θέσεις αναζητά ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς κάνει αγώνα δρόμου για να ολοκληρώσει τη στελέχωση του ρόστερ έως τις 14 Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, αναμένει την έλευση του Ουσμάν Σουντουρά στη χώρα μας για να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ο 24χρονος (09/11/94) μέσος από το Μάλι την περσινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Έπαιξε σε 29 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου, σημειώνοντας 5 γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα παιχνίδια είχε πάρει φανέλα βασικού. Μετά τον υποβιβασμό των Θεσσαλών έμεινε ελεύθερος και το όνομά του απασχόλησε αρκετές ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης και ο Παναιτωλικός.

Το καλοκαίρι ο Σουντουρά μετακόμισε στην Πορτογαλία και την Σάντα Κλάρα, όμως αποχώρησε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόλλων Πόντου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, Λορντ Χέρμαν, προκειμένου να εντάξει τον νεαρό μέσο στη δύναμή του. Η άφιξη του Σουντουρά αναμένεται άμεσα, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα φορέσει τα κοκκινόμαυρα.

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep