Επτά μεταγραφές στο... ξεκίνημα

Ο Απόλλων Πόντου έκανε την πρώτη του προπόνηση 10 Σεπτεμβρίου και είχε συνολικά 27 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, με τους επτά να είναι από την αγορά των ελεύθερων. 

Με 27 ποδοσφαιριστές έγινε τελικά η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν στην Καλαμαριά, όπου ο γυμναστής Χρήστος Καλαμαράς είχε τον γενικό έλεγχο της προπόνησης, αφού ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης ώστε να τακτοποιήσει και άλλες εκκρεμότητες.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο της ενεργοποίησης της ομάδας συγκεντρώθηκαν ήδη επτά ποδοσφαιριστές από την αγορά των ελεύθερων, οι οποίοι έχουν σημαντικές εμπειρίες, ενώ υποψήφια μέλη της πρώτης ομάδας είναι και οι 12 ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Απόλλωνα Πόντου που πήραν πρόσκληση για να συμμετάσχουν στην προπόνηση.

Από το περσινό ρόστερ έδωσαν το «παρών» Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Κυβελίδης, Σαμαράς.

Οι «μεταγραφές» του Απόλλωνα Πόντου που βρέθηκαν στο πρώτο ραντεβού είναι οι εξής: 

  • Νίκος Τσουμάνης (28 ετών - Αμυντικός): Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ήταν στο ρόστερ του Άρη, σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία με μόλις 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League το 2017-18 και μία στο Κύπελλο Ελλάδος.   
  • Τάσος Δημητριάδης (21 ετών - Αμυντικός): Προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και είχε πάρει ελάχιστες ευκαιρίες στην Super League από τον «δικέφαλο». Το 2017-18 αγωνίστηκε στον Καραϊσκάκη Άρτας (25 συμμετοχές).  
  • Παντελής Θεολόγου (27 ετών - Αμυντικός): Έχει αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Football League με 62 αγώνες και 1 γκολ. Την τελευταία σεζόν ήταν κομμάτι της άμυνας του Καραϊσκάκη Άρτας (25 αγώνες).  
  • Κώστας Θεοδωρόπουλος (28 ετών - Τερματοφύλακας): Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια στην Super League, όπου πήρε 16 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Στην Football League αγωνίστηκε για τελευταία φορά το 2013-14 με τον ΑΟ Χανιά (35 συμμετοχές). 
  • Νίκος Πουρτουλίδης (35 ετών - Μέσος): Ο πιο έμπειρος από όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού μετράει 331 αγώνες και 28 γκολ στην δεύτερη κατηγορία και συνολικά 437 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήταν στον ΟΦΗ (35 αγώνες - 2 γκολ). 
  • Κώστας Δρίζης (27 ετών - Μέσος): Η μοναδική του παρουσία στην Football League ήταν το πέρασμα του από τον ΑΟ Χανιά το 2016-17, όπου αγωνίστηκε σε 10 ματς. 
  • Μιχάλης Καλλέργης (22 ετών - Μέσος): Από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης με ελάχιστες συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, αφού στα τρία τελευταία χρόνια που βρισκόταν στο ρόστερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» πήρε μόνο 12 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ.  
Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep