Καυγάς για επενδυτές

Ακόμη σε αναζήτηση επενδυτή βρίσκονται στον Απόλλωνα Πόντου. Ακόμη σε αναζήτηση επενδυτή βρίσκονται στον Απόλλωνα Πόντου.

Στον Απόλλωνα Πόντου αναζητούν συμπαίκτες και αυτό δημιουργεί αναστάτωση ανάμεσα σε φίλους της ομάδας, αλλά και υποψήφιους επενδυτές. 

Η κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου τις τελευταίες ημέρες είναι σε οριακό σημείο, αφού δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη και τόσο ο χρόνος, όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα έχουν αρχίσει να πιέζουν. Σε αυτό το σκηνικό βοηθά σημαντικά και η φιλολογία για ονόματα που δεν ισχύουν, αλλά και διάφορα άλλα που έχουν απαντήσει αρνητικά, ή δεν βρέθηκε σημείο επαφής για συνεργασία. 

Η αύξηση των εσόδων από την Football Laegue δίνει μια μικρότερη επένδυση για όποιον μπει να βοηθήσει την ομάδα της Καλαμαριάς και αυτό έκανε πιο αισιόδοξο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που έχει αναλάβει τον ρόλο των συζητήσεων. Η πλευρά της ομάδας, πάντως, διέψευσε την περίπτωση του Νίκου Καγιούλη που είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα και έτσι υπάρχει ακόμη κάποιος χρόνος για να βρεθεί λύση και να αρχίσει η οργάνωση της ομάδας, αρκετά αργά πάντως και με τον χρόνο να πιέζει πλέον πολύ. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep