Logo
Print this page

«Ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές»

Απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

[googlead][/googlead]

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς εξαπέλυσε επίθεση σε ανακοίνωσή του στην ΠΑΕ, η οποία απάντησε, κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές». Μάλιστα, ανέφερε ότι αν επανέλθει, θα το κάνει μόνο αν η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη φέρει υπογραφή και ονοματεπώνυμο.

Αναλυτικά: «Σχετικά με την σημερινή ανακοίνωση του ερασιτεχνικού σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς, ιδρυτικού αθλητικού σωματείου της Π.Α.Ε., επισημαίνουμε τα εξής: Για να αποφασίσουμε εάν θα ασχοληθούμε με την ανακοίνωση αυτή, στην οποία περιέχονται μόνο ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές, θα πρέπει πρώτα να υπογραφεί η «ανώνυμη» αυτή ανακοίνωση, ήτοι να φέρει υπογραφή και ονοματεπώνυμο, ώστε ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του.

Το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ερασιτεχνικό σωματείο το οποίο εφόσον έχει νόμιμη διοίκηση πρέπει όλες οι ανακοινώσεις αυτού να υπογράφονται από τους νόμιμους εκπροσώπους του σωματείου. Θα επανέλθουμε, εάν επανέλθουμε, μόνο αν η υπόθεση αυτή πάρει τελικά «ονοματεπώνυμο» και μόνο εάν κρίνουμε ότι για το καλό του Απόλλωνα, το οποίο κανένας δεν μπορεί να μονοπωλεί, πρέπει να δοθεί συνέχεια στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 14:07
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr