Από το χαρτί στην πράξη

Ενημέρωση για τον τρόπο που θα κινηθεί ο Απόλλων Πόντου περιμένουν οι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας. Ενημέρωση για τον τρόπο που θα κινηθεί ο Απόλλων Πόντου περιμένουν οι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας.

Στον Απόλλωνα Πόντου πρέπει να αποφασίσουν για την εφαρμογή στα εναλλακτικά σχέδια τους. 

Οι ημέρες κυλούν και πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου με την ομάδα της Καλαμαριάς να είναι η μοναδική που δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση σχεδιασμού. Οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρσι τον κορμό του Απόλλωνα Πόντου έχουν αρχίσει να εξετάζουν εναλλακτικές για το μέλλον τους, αν και είναι ξεκάθαρο πως δεν θα κάνουν οποιαδήποτε κίνηση πριν μιλήσουν με τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

Η ομάδα της Καλαμαριάς σε περίπτωση αναδιάρθρωσης θα κάνει πρωταθλητισμό και αυτό απαιτεί άλλο σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να έχουν φτιάξει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν, αλλά όσο περνούν οι εβδομάδες είναι δύσκολο να παραμείνουν ελεύθεροι και έτσι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα κάποιο από τα σχέδια. 

Από την πλευρά της διοίκησης παραμένουν μερικές λεπτομέρειες από την περσινή περίοδο που πρέπει να λυθούν και φυσικά παράλληλα να γίνουν και οι επαφές για παραμονή ανθρώπων και ποδοσφαιριστών που συνεργάστηκαν με την ΠΑΕ της Καλαμαριάς.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep