«Δεν έχει ολοκληρωθεί»

Ο Κώστας Γεωργιάδης τόνισε στο FL News ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Ο Κώστας Γεωργιάδης τόνισε στο FL News ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά.

Ο Κώστας Γεωργιάδης είναι πολύ κοντά στην άναληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τρίγλιας Χαλκιδικής. 

Μισό βήμα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας με την Τρίγλια βρίσκεται ο Κώστας Γεωργιάδης, αλλά η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Πόντου στο περσινό πρωτάθλημα δέχθηκε κρούση από τη νεοφώτιστη ομάδα στη Γ' Εθνική και, φυσικά, ενημέρωσε την διοίκηση, αλλά και τον τεχνικό Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Οι συζητήσεις με τη διοίκηση της Τρίγλιας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία, κάτι που δεν αναμένεται να έχει τελειώσει πριν από την Δευτέρα (25/6). Οι άνθρωποι της ομάδας της Χαλκιδικής έχουν κάνει αρκετά δελεαστική πρόταση στον Κώστα Γεωργιάδη και το πιθανότερο είναι η συμφωνία του να ολοκληρωθεί και να βρεθεί ως πρώτος προπονητής πάλι μετά τη θητεία του στον Αγροτικό Αστέρα στην Football League.

[googlead][/googlead]  

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep