Τελευταία προπόνηση

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα αφήσει ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του από την Παρασκευή, αφού τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα αφήσει ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του από την Παρασκευή, αφού τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Πόντου.

Στον Απόλλωνα Πόντου ολοκληρώνουν την σεζόν με την προπόνηση της Παρασκευής (25/5).

[googlead][/googlead]

Χωρίς αγωνιστική υποχρέωση είναι η 34η ημέρα της Football League για τον Απόλλωνα Πόντου, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει η αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πόντου θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα και έτσι η σεζόν κλείνει νωρίτερα για τον Απόλλωνα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το φιλικό με τους παλαίμαχους που έγινε την Τετάρτη (23/4) πήραν ρεπό και θα βρεθούν την Παρασκευή (25/3) στο γήπεδο της Καλαμαριάς για την τελευταία προπόνηση της χρονιάς.
Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα τους αφήσει ελεύθερους και πλέον θα περιμένουν τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες άλλωστε θα κλείσει και το γήπεδο της Καλαμαριάς ώστε να γίνει η απαραίτητη συντήρηση του χλοοτάπητα και να είναι έτοιμος για την ημερομηνία που θα οριστεί η πρώτη συγκέντρωση του Απόλλωνα Πόντου για τη νέα σεζόν. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep